Potrošnik ima pravico v roku 14 dni od prejema blaga podjetju sporočiti da odstopa od pogodbe (naročila). Edini strošek, ki bremeni potrošnika od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje 15 dni od obvestila podjetju o odstopu. O nameravanem vračilu nas kupec lahko obvesti po telefonu ali elektronski pošti.

Izdelek ki ga želite vrniti mora biti: nepoškodovan, neuporabljen, ne nošen, neopran in z pritrjenimi etiketami in v orginal embalaži. Če ste izdelek že začeli uporabljati, odstop od pogodbe in vračilo izdelka ni mogoče. Priporočamo, da previdno odprete embalažo in etikete izdelka dokler niste prepričani da vam izdelek ustreza. Prav tako bodite previdni pri pomerjanju na sledove ličil in pudra ter pomerjanja na golo kožo. Za vse ostale informacije pokličite na telefon podjetja ali pošljite elektronsko sporočilo.

Izdelek ki vam ne ustreze pošljite na naslov podjetja: Carl Torsberg Slovenija,HAIR STUDIO DIKA, Silardika Hušić s.p., Ljubljanska cesta 108, 1230 Domžale

Izdelku priložite orginalni račun in nanj napišite številko vašega transakcijskega računa, na katerega vam bomo v roku 14 dni po odstopu pogodbe za ta izdelek nakazali vsa prejeta plačila, ki so bila potrošniku zaračunana ob sklenitvi pogodbe (oddaji naročila). Vračilo kupnine v gotovini ni mogoče. V primeru stvarne napake na izdelku, mora uporabnik v zakonskem roku obvestiti o napaki in natančneje opisati napako in ponudniku omogočiti, da izdelek pregleda.

Domžale, 26.2.2017